2009-09-24

Ett tidigare alster

Dessa bilder har jag tagit på bilkyrkogården i Ryd för några veckor sedan. Jag kan starkt rekommendera ett besök dit - man kan få väldigt fina och stämningsfulla foton på detta lite kusliga och intressanta ställe. Här lekte jag lite med fokus i bilderna och har gjort denna layout utifrån det!
///RJ

Rekordträffs alster

Det var jätteroligt på rekordträffen förra helgen. Det var massor av folk. Kön sträckte sig lång när jag kom på morgonen. Lite chockartat att se så många med samma intresse - men väldigt roligt.
Det blev sammanlagt 4 layouter under dagen med 4 olika teman (utmaningar). Skiss, handgjord dekoration, använd stämplar och jul. Här kommer alstrena.
Nedan: Använd stämplar-utmaningen Jag var en av vinnarna med detta bidrag
Handgjord dekoration-utmaningen Jag vann ett set med vinterpapper med denna
Skiss-utmaningen
Jul-utmaningen
Jösses vad fina alster alla gjorde! Man fick så mycket inspiration under dagen.
KUL KUL KUL!!!
Gonatt
///RJ

2009-09-18

Scraprekordträffen

Imorgon skall jag på mitt absolut första scrapträff i Mölnlycke. Det skall bli jättespännande. Har packat en hel sportbag med saker och undrar om jag har för mycket. Ja ja... Jag får väl skämmas då då, men risken att man glömt just den grejen hemma är ju minimal just nu, när man packat med nästan allt. Jag skall åka med två tjejer som heter Heidi och Annika (tror jag). Den ena känner jag inte så väl - den andra inte alls - men vi lär väl känna varann imorgon. Klockan 10 är det dags. Och kl 21 är det slut. Blir en lång och rolig dag att bara skapa... Lite pirrigt är det! Jag får väl berätta sedan hur det gick! Och publisera alstren jag gjort! Kram från RJ

2009-09-06

Lite av min förvaring vid arbetsbordet

Tänkte dela med mig av hur jag förvarar lite av mitt material. Här är det en ikea-trälåda som har fått en ny framsida. Blommor och brads förvarar jag hängande från en hylla som jag har ovanför arbetsbordet. Metallringarna har jag gjort själv av tjockare metalltråd och anordningen de hänger i är ett helt vanligt bokstöd som jag har vänt upp och ner från hyllan ovanför. Bakom min datorskärm har jag spännt upp en tunn vajer som funderar som en lina att hänga egengjorda ringar av metalltråd och med kortare bandstumpar på. /// RJ

Höst-kramar

Ännu ett alster - denna gången ett höstkort... :-) /// RJ

Massor av scrap...

De senaste alstren...
Har varit kreativ och haft inspiration på sistone... :-)
/// RJ

Första försöket för digi-scrapping

Här kommer resultatet!!! Tog rätt lång tid pga att datorn är seeeeeeeeeg... Men annars var det rätt kul! Gonatt! ///RJ